Forside // Om Tama

Om Tama

TAMA blev grundlagt i 1970. De første år producerede vi snit- og stanseværktøjer som underleverandør. Efter nogle år fik vi vores egne produkter i form af lokketænger, håndstansemaskiner samt pneumatiske pressere. Vores produkter sælges gennem forhandler i det meste af verden. I dag sælges TAMA´s produkter Worldwide og ca. 80% går til eksport.

De første og de bedste i feltet

TAMA sætter stor ære i at levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Hurtig og effektiv service før, under og efter levering, har altid været meget vigtig for os.

TAMA har alle de relevante kompetencer in-house. Det giver mange fordele, i form af rettidig levering, høj kvalitet, omkostninger og risiko. Vores kunder værdsætter disse fordele, da det sikre en mere omkostningseffektiv ordrebehandling, fremfor hvis komponenterne kommer fra eksterne leverandører. Vi fokuserer altid på kundens individuelle ønsker og alle produkter produceres på fabrikken i Tarm.

Dansk producerede produkter i høj kvalitet.

I over 50 år har vi produceret alle vores produkter på den mest bæredygtige måde. Vi satser på høj kvalitet, så vores produkter holder i mange år. Vi fokuserer altid på kundernes individuelle ønsker og alle vores produkter bliver fremstillet på fabrikken i Danmark

Frank Söllmann/CEO

Interesseret i at se vores projekter? Se vores galleri.

Vi har samlet nogle af vores maskiner, så du kan få et indblik i, hvad vi kan gøre for dig. Gå på opdagelse her, eller se vores fulde galleri.

Loading...